post

Áčko zahazovalo šance a padlo s Vyšehradem. Béčko přestřílelo Partisan

Vyrovnaná hra, jednoznačný výsledek. Tak by se dal shrnout sobotní duel A týmu SK Čechie Uhříněves proti Slavoji Vyšehrad. Naopak béčko v neděli odpoledne po vydatných deštích porazilo Partisan Prague jasně 5:2.

Čechie Uhříněves – Slavoj Vyšehrad 0:4

Branka: 5. a 55. Kankara, 44. Heřman, 77. Holan
Sestava:
Beránek – Aust, Tarhaj, Podvín (77. Seniv), Kovařík (65. Bobek), Kříž – Hrubý (65. Vácha), Vaněk, Peterka – Mazanec, Svoboda (72. Chleborád)

Vstup do utkání oproti minulým zápasům našemu týmu nevyšel, když se hosté prosadili hned v 5. minutě. Přesto se hrál jinak velmi vyrovnaný a ofenzivně laděný zápas.

Největší naší šanci prvního poločasu měl Kuba Svoboda, svůj samostatný únik ale bohužel neproměnil. Naopak ve 44. minutě přišla chyba, po které hosté zdvojnásobili svůj náskok.

Přesto jsme do druhého dějství vstoupili plni odhodláni a Vyšehrad výrazně zatlačili. Z tlaku vznikaly i šance, ale jejich zahazování se nám stalo osudným. Místo snížení tak přišel naopak gól na 3:0.

Ani v tuto chvíli jsme utkání nezabalili, ovšem když jsme gól nedokázali dát ani do odkryté branky soupeře, bylo jasné, že na body musíme zapomenout…

Hodnocení trenéra Martina Svobody: „Tohle je zklamání, protože jsme odehráli směrem dopředu jeden z nejlepších jarních zápasů. Z mého pohledu výsledek vůbec neodpovídá průběhu utkání. Pokud by skončilo remízou, pokud bychom vyhráli o gól, budiž, ale 0:4, po tom počtu našich brankových příležitostí, je strašně kruté. A navíc v naší situaci, která na nás už hodně doléhá, je to hodně nepříjemné. Hrát klidný střed tabulky, tak by to podle mě dopadlo úplně jinak, protože bychom byli klidnější v zakončení. Před oběma brankami se balony odrážejí jinak, než potřebujeme, a pak je z toho takový výsledek.“

Tabulku a statistiky pražského přeboru najdete ZDE>>

Čechie Uhříněves B – Partisan Prague 5:2

Branky: 11. a 34. Stonawski, 18. Hančl, 56. a 60. Kovač – 1. Mellor, 43. Hill
Sestava:
Třešňák – Hančl, Bobek, Presl (46. Kovač), Tran Huy Nam – Stonawski, Chleborád, Hlava, Klégr, Cabrnoch – Seniv (72. Vosáhlo)

Tabulku a statistiky 1. B. třídy najdete ZDE>>