post

Áčko hrálo derby v Dubči bez branek. Béčko prohrálo v Hostivaři

Zajímavé utkání v dobrém tempu, ale žádný gól. Tak by se dalo shrnout místní derby mezi domácí Čechií Dubeč a Čechií Uhříněves. Náš tým si tak odvezl bod za remízu 0:0. Béčko tentokrát neuspělo, když na hřišti Hostivaře prohrálo 1:4.

Čechie Dubeč – SK Čechie Uhříněves 0:0

Sestava: Jevčák – Vokrouhlík, Podvín, Vaněk, Hrubý, Aust – Vonášek, Chleborád (55. Kříž), Nejeschleba – Vlček (76. Pergl), Peterka (60. Študent)

Úvod utkání náš tým vůbec nezachytil a domácí si rychle vytvořili slibné příležitosti, z nichž jedna byla stoprocentní. Naštěstí pro nás zůstala neproměněna. Po přibližně patnácti minutách jsme hru konečně dokázali vyrovnat a začali být rovněž nebezpeční.

Zatímco domácí hrozili především po dlouhých míčích do pokutového území a kombinací středem, my podnikali akce primárně přes křídelní prostory. V naší největší šanci neuspěl Adam Peterka, domácí zase nastřelili tyčku. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Ani ve druhém poločase se obraz zápasu příliš nezměnil, v závěru měli navrch domácí, ale stoprocentní šanci si již vytvořit nedokázali. Přesto musíme konstatovat, že v derby byla k výhře určitě blíže domácí Dubeč a pro nás je tak získaný bod dobrým výsledkem.

Hodnocení trenéra Martina Svobody: „Utkání v Dubči bylo z naší strany nepovedené. Domácí měli povětšinu utkání tlak i více brankových příležitostí, a tak musíme opět být spokojeni s pouhým bodem.“

Tabulku a statistiky pražského přeboru najdete ZDE>>

SK Hostivař – SK Čechie Uhříněves B 4:1

Branky: 19. Chadim vlastní, 38. Autrata, 53. Wolf, 61. Kaňka – 87. Kovač
Sestava:
Třešňák – Dvořák, Chadim, Hančl (61. Kebrt), Kadlec – Stonawski, Klégr, Bobek, Veselý, Vacek (57. Kovač) – Rákosník

Béčku se utkání na půdě Hostivaře vůbec nepovedlo, od úvodních minut tahalo za kratší konec, čemuž odpovídá i konečný výsledek. Naši jedinou branku zaznamenal v závěru Ondřej Kovač.

Rezerva Čechie Uhříněves tak prohrála podruhé za sebou, díky předchozím úspěšným výsledkům se nicméně drží v tabulce na 8. místě.

Tabulku a statistiky 1. B. třídy najdete ZDE>>