post

Stylové zakončení sezony. Dokopná mládeže Čechie se povedla na výbornou

Zakončení sezony, jak má být! V sobotu 22. června proběhla v areálu SK Čechie Uhříněves celoklubová dokopná mládeže, jíž se zúčastnilo přes 130 dětí a mnoho trenérů i rodičů. Všem v čele s organizátory akce patří velké poděkování.

Slavnostní zahájení dokopné mládeže bylo naplánováno na 14:00, děti, rodiče i trenéři se ovšem v areálu scházeli již o dost dříve. Ve dvě odpoledne tak byli všichni připraveni a těšili se do akce.

Úvodní slovo patřilo klubovému šéftrenérovi Janu Vetyškovi, který nejen všem zúčastněným poděkoval a krátce se ohlédl za sezonou. Poté na něj navázal šéftrenér mládeže Tomáš Podvín, jenž následně jmenovitě vyhlásil všechny mládežnické trenéry Čechie Uhříněves. Na každého z nich čekala odměna.

Jeden z hlavních organizátorů dokopné Lukáš Kroupa ještě seznámil přítomné s programem akce a nabitý den mohl odstartovat! Jako první se do zápasů proti maminkám pustily nejmenší děti, ty starší zatím mohly soutěžit na připravených stanovištích. Odměny čekaly nejen na ty nejlepší, ale díky sponzorům dokopné si nějakou cenu odnesl každý soutěžící.

Přibližně po hodince se skupiny prohodily, na hřiště nastoupili kromě hráčů starších přípravek a mladších žáků také tatínci. Na připravená soutěžní stanoviště, která obsluhovali dorostenci, se tak vrhly děti z mladších přípravek a lvíčat.

Paralelně probíhalo také hlasování v soutěži o největší dobrotu, které se tradičně zúčastnila spousta rodičů a volba toho nejlepšího kousku opravdu nebyla jednoduchá!

Zápas ovládli dorostenci

V 17:00 došlo na slavnostní vyhlášení výsledků fotbalových zápasů, nejlepších soutěžících z každé věkové kategorie a právě také nejlepších dobrot. Výherci si odnesli zasloužené ceny a následoval zlatý hřeb celého dne. Na hřiště totiž nastoupil tým dorostenců a starších žáků proti týmu trenérů a tatínků.

Dorostenci se vcelku rychle ujali vedení 2:0, dospělí si to ale nenechali líbit a vyrovnali na 2:2. Rozhodnout muselo až nastavení, ve kterém se prosadili dorostenci a mohli slavit výhru 3:2!

Dokopná mládeže se znovu po roce vyvedla na výbornou, za což patří poděkování všem zúčastněným.

Za klub SK Čechie Uhříněves přejeme všem krásné léto a už teď se těšíme na letní kempy, soustředění a celou příští sezonu!