post

Áčko remizovalo 0:0 na půdě třetího Tempa, béčko jasně prohrálo

A tým Čechie Uhříněves přivezl v sobotu bod z půdy Tempa Praha, třetího týmu pražského přeboru. Situace v boji o záchranu je před posledním kolem neskutečně zamotaná. Naopak béčko utrpělo tentokrát jasnou porážku 1:6 na hřišti Újezdu nad Lesy.

Tempo Praha – Čechie Uhříněves 0:0

Sestava: Jevčák – Vácha, Podvín, Kovařík, Hrubý – Pergl (65. Tarhaj), Mazanec, Vaněk, Peterka, Kříž – Svoboda

Zápas našeho áčka na půdě Tempa se vyvíjel očekávaným způsobem. Zatímco domácí byli více v držení míče, my spoléhali na poctivou defenzivu a brejkové situace.

V prvním poločase jsme si dokázali vytvořit dvě velké šance, gól jsme ale bohužel vstřelit nedokázali. Naopak domácí zahrozili jednou, kdy rovněž branku netrefili.

Na začátku druhého poločasu Tempo přidalo a dokázali nás více zatlačit, z čehož vznikla i největší šance, míč jsme ale na brankové čáře vykopli.

V závěru utkání hrozily oba týmy už pouze po standardních situacích, z té úplně poslední se málem prosadil Michal Vaněk, ale bohužel pro nás mířil vedle.

Po remíze 0:0 jsme se tak posunuli na 13. místo tabulky. V posledním kole doma s Podolím ale nesmíme prohrát, abychom se vyhnuli přímému sestupu. Naopak výhra může znamenat záchranu, případně účast v baráži.

Hodnocení trenéra Martina Svobody: „Remízový výsledek za nás odpovídá vývoji utkání. Oba týmy neměly mnoho vyložených příležitostí, na obou stranách defenziva jednou odvracela míč z brankové čáry. Domácí měli míč v držení, my jsme se soustředili na protiútoky, ale gól nakonec nepadl. Za náš koncentrovaný a odpracovaný výkon jsme si dle mého názoru bod zasloužili.“

Tabulku a statistiky pražského přeboru najdete ZDE>>

Újezd nad Lesy B – Čechie Uhříněves B 6:1

Branky: 21. Veselovský, 30. a 44. Cikhart, 39. Sádlo, 85. a 88. Holeček – 59. Stonawski
Sestava:
Třešňák – Kadlec (77. Dolanský), Tarhaj, Bobek, Hančl – Stonawski, Chleborád, Hlava (59. Štěpánek), Sobota (52. Vosáhlo), Kovač – Pejter

Tabulku a statistiky 1. B. třídy najdete ZDE>>